Filosofie

De Klimmuur is een bedrijf door en voor klimmers. Gesticht in 1992 door klimmers, en sindsdien bezocht door zo’n 2.000.000 klanten. Onze filosofie is daarbij dat we de klant meenemen in een totaalbeleving van onze verticale wereld. Dat betekent enerzijds fun, maar anderzijds ook de totale beleving van de sport, waaronder ook bijvoorbeeld het zekeren.

De klimmuur kan vandaag de dag het best omschreven worden als bourgondisch; de juiste combinatie van een rauw randje, ontspannen, maar toch serieus. Als je bij een van de vestigingen van de klimmuur binnen komt, moet het aanvoelen als relaxed, waar geen zorgen zijn en iedereen betrekkelijk ongestoord z’n gang kan gaan.

Natuurlijk is veiligheid een hoog goed en is De Klimmuur gewoon een bedrijf, waar regels gelden. Maar het moet wel een beetje leuk blijven. Intellectueel anarchistisch is wellicht de juiste aanduiding.

Onze klanten komen voor hun plezier bij ons, en wij werken ook met plezier. Onze filosofie is daarbij dat wij  met onze klanten moeten om gaan, zoals wij graag zouden willen dat bedrijven met ons om gaan. Enerzijds moet de schoorsteen gewoon roken, anderzijds moet het ook leuk en relaxed zijn.

Loop eens bij ons binnen en beoordeel zelf !