Vector icon isolated on white background.

Beest Boulders

Sinds 1992 zijn we ons bedrijf begonnen met een klimmuur in Haarlem. Inmiddels zijn we gegroeid naar 5 klimmuren en 6 boulderhallen in de Randstad van Nederland.

   openingstijden

   voor iedereen die wil sporten in een gezellige omgeving met een hoog thuis gevoel.

  Haarlem, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Leiden

Kom ook eens boulderen!

In een gezellige en veilige omgeving kun je bij ons leren boulderen. Als beginner helpen we je op weg bij het kennis maken met de sport. Je kunt een beginnerscursus volgen van drie lessen, maar ook een eenmalige introductieles. Natuurlijk voelt de meer ervaren boulderaar zich ook thuis bij ons. Onze wanden variëren van liggende wanden tot spectaculaire daken en overhangen met een hoogte tot vier en een halve meter!

Kinderen

Kinderen vanaf een jaar of 8 vieren dikwijls hun kinderpartijtje bij ons. Je kunt dan zelf een taart mee nemen, en aan het eind kun je bij ons pannenkoeken bestellen en de kinderen gaan met een heus certificaat naar huis! Voor kinderen, die vaker willen boulderen is er onze eigen kinderclub.

Groepen & bedrijven

Voor bedrijven hebben wij op de verschillende locaties verschillende soorten arrangementen beschikbaar. Je kunt avontuurlijk vergaderen bij ons, een combinatie van werk en ontspannende inspanning. Je kunt een ook gewoon een lunch combineren met boulderen. En je kunt een activiteit combineren met een workshop jongleren of bijvoorbeeld een inspirerende (dia)lezing. Arrangementen zijn eigenlijk altijd maatwerk. Vraag ons er naar, en we komen met een op maat geschreven voorstel.

Vestigingen

In welke vestiging wil je klimmen of boulderen?

Het Lab Amsterdam

Deze vestiging in de hoofdstad van Nederland heeft maar liefst 1.500 m2 oppervlakte. Niet alleen hebben we uitgebreid aanbod boulder en trainingsmogelijkheden, maar ook een gezellig horecaplein en een chefkok in de keuken.

Transformatorweg 32 – 1014 AK – Amsterdam

De Fabriek Haarlem

Deze vestiging in de hoofdstad van Noord Holland heeft maar liefst 1.200 m2 oppervlakte. Gevestigd in de fabriekshal van een voormalige chocoladefabriek heeft deze vestiging een hele gezellige en authentieke sfeer.

Ben Viljoenstraat 1 – 2021 AA – Haarlem

Beest Boulders Den Haag

Gevestigd in “the globe” in Den Haag, direct gelegen naast het treinstation Den Haag Hollands Spoor. In hetzelfde pand zit Klimmuur Hollands Spoor. Alles voor de klimmer én boulderaar onder 1 dak!

Waldorpstraat 15 F – 2521 CA – Den Haag

Beest Boulders Amsterdam

De nieuwste boulderhal in Amsterdam! De grote zus van het lab Amsterdam, Boulderhal de Fabriek en Beest Boulders Den Haag. Een oppervlakte van ongeveer 3300 M².

Willem de Zwijgerlaan 338 – 1055 RD – Amsterdam

Beest Boulders Rotterdam

Nog in te vullen

Benthemplein 10 – 3032 CC – Rotterdam

Beest Boulders Leiden

Nog in te vullen

Draadbaan 49 – 2352 BM – Leiderdorp