1
Onderwijs
Beweging is essentieel voor onze gezondheid. Maar beweging gaat wat ons betreft niet zonder plezier. De filosofie van De Klimmuur is dan ook om leerlingen vooral veel plezier te laten hebben en ruimte te bieden om eigen initiatief te nemen. De beweging volgt dan vanzelf. Wij bieden spannende, uitdagende, maar vooral leuke activiteiten voor schoolgroepen. We bieden sportlessen aan voor middelbare scholen, MBO/HBO of Universiteiten.
Sportoriëntatie Klimmen
Bij een sportoriëntatie maken leerlingen kennis met de klimsport. Om te beginnen leren leerlingen elkaar zekeren. Hoe klimmen we veilig? Goede communicatie en samenwerking staan hierbij centraal. Tijdens de rest van de les wordt er aandacht geschonken aan het klimmen zelf. Denk hierbij aan kracht, balans, techniek, vertrouwen, doorzettingsvermogen en teambuilding!Kortom: een sportoriëntatie bij de Klimmuur is de perfecte manier om leerlingen een leuke, sportieve en leerzame dag te bezorgen!

Sportoriëntatie Boulderen
De leerlingen zullen in het begin vooral veel boulderen! Hierbij maken de leerlingen spelenderwijs kennis met de veelzijdigheid van het boulderen. Denk hierbij aan: kracht, balans, tactiek, vertrouwen, doorzettingsvermogen en samenwerking! Groepen kunnen ook meerdere lessen volgen om zich te verdiepen in het boulderen. Hierbij gaan we aan de slag met gevarieerde technieken en leuke uitdagingen.
Cursus
Naast losse kennismakingslessen voor sportoriëntatie of kortere lessenreeksen biedt Klimmuur Amsterdam ook de mogelijkheid om leerlingen gecertificeerd op te leiden tot zelfstandige klimmers. Dit doen we in een langere reeks lessen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Neem contact op

Stuur een e-mail naar de vestiging


Locatie

Plan je route naar onze vestigingen:

Haarlem

Hoofddorp

Kennismakingsles Klimmen

Maak kennis met sportklimmen
24,50 volwassenen / 20,50 jeugd
  • Leer klimmen en zekeren
  • Maximaal 1 uur instructie
  • Gratis door klimmen mits veilig

Kinderfeestje Klimmen

Een super spannend en leuk feestje
24,50 per kind
  • Met limonade
  • Optioneel met pannenkoeken
  • Per 3 kinderen 1 volwassene

Basiscursus Klimmen

Leer zelfstandig sportklimmen
99,- volwassenen / 79,- jeugd
  • Leer de basis van het sportklimmen
  • Behaal zelfstandig klimcertificaat
  • Maand gratis klimmen na de cursus