basiscursus

Basiscursus bij Klimmuur Rotterdam

De basiscursus bestaat uit vier lessen, waarin naast het klimmen de verschillende manieren van zekeren aan bod komen, materialen besproken worden en waarin aan aandacht gegeven wordt aan klimtechniek.

   1,5 tot 2 uur

   Vanaf 18 tot 99 jaar, jeugd vanaf 10 tot 18 jaar

   99,- per persoon of 79,- tot 18 jaar

Basiscursus
De basiscursus bestaat uit vier lessen, waarin naast het klimmen de verschillende onderdelen en bijzonderheden van het zekeren aan bod komen. Verder worden de klimmaterialen besproken en wordt er aandacht gegeven aan de verschillende basis klimtechnieken. De cursus wordt afgesloten met het certificaat K2 van de Branchevereniging Klim Sport, hetgeen betekent dat je zelfstandig kunt klimmen bij diverse klimcentra in Nederland.

 

Kosten en reserveren
De basiscursus kost € 99,- Deze prijs is inclusief de entree, de lessen en de klimmaterialen. Als klap op de vuurpijl krijg je na afronding van de cursus een maand gratis klimmen kado! Zo hopen we dat je lekker veel kan komen klimmen!

Elke 1e maandag van de maand starten er 2 basiscursussen, één om 18:00 uur en één om 20:30 uur. Op de 1e vrijdag, zaterdag en zondag van de maand start er een cursus om 19.30 uur, en op de 1e donderdag van de maand start er een cursus om 17.00 uur. Kom gerust met ons in contact om je op één van deze cursus momenten in de plannen, of reserveer je plek in een cursus via de knop hieronder. Soms vervallen er cursussen of gelden aangepaste tijden in verband met feestdagen die maand. 

Starterset
Na afronding van de cursus enthousiast over het klimmen? Klimmuur Rotterdam biedt een complete starters-set klimmen aan! Vanaf  €189,- ben je compleet uitgerust met al je klimbenodigdheden:

Klimgordel
Klimschoenen
Karabiner
Zekerapparaat
Pofzak
Pofbal
Én 4 x gratis entree

Mensen die dit interessant vinden, vinden dit ook interessant

Kennismakingsles

Maak kennis met sportklimmen
24,50
  • Leer klimmen en zekeren
  • Maximaal 1 uur instructie
  • Gratis door klimmen mits veilig

Kennismakingsles kind

Gezellig en sportief uitje
20,50
  • Klim tot een grote hoogte
  • Maximaal 1 uur instructie
  • Gratis door klimmen mits veilig

Kinderfeestje Klimmen

Een super spannend en leuk feestje
24,50
  • Met limonade
  • Optioneel met pannenkoeken
  • Per 3 kinderen 1 volwassene