jeugd

Kennismakingsles jeugd bij Klimmuur Rotterdam

Bij de Klimmuur Rotterdam zijn er voor kinderen en jongeren veel mogelijkheden om de klimsport te beleven. Ben je onder de 18 en wil je het klimmen eens uitproberen? Volg dan samen met een volwassene een kennismakingsles ouder-kind.

   1,5 tot 2 uur

   vanaf 6  jaar, tot 18 jaar onder begeleiding van een volwassene

   20,50 tot 18 jaar

Jeugdcursus
Wil jij graag zelfstandig leren klimmen en zekeren? Voor kinderen van 10 t/m 17 jaar biedt Klimmuur Rotterdam jeugdcursussen aan!

 

Ons doel is om jou in 4 lessen zelfstandig te leren klimmen en zekeren. Een verantwoordelijke taak! Hoe bedien je de touwen? Hoe controleer je elkaar? Hoe moet je elkaar zekeren? Wat zijn de basistechnieken van het klimmen? Een hele stapel vragen die we tijdens de lessen gaan beantwoorden, terwijl we natuurlijk ook veel aan het klimmen zijn en plezier hebben!

De cursus start elke eerste zaterdag van de maand en duurt van 12.15 tot 14.15 uur. Aangezien de cursus een maximum aantal deelnemers heeft, dien je van te voren een plekje te reserveren!

In principe krijgen alle cursisten na het succesvol afronden van de cursus de KO2 status. Hiermee kun je onder begeleiding van onze instructeurs nog beter leren zekeren en klimmen. Daarom nodigen we alle jeugd-cursisten uit om door te stromen naar onze jeugdclub! Als je ouder bent dan 14 en genoeg ervaring hebt om veilig te kunnen zekeren, kan je hier ook je K2 diploma halen. Hiermee mag je na akkoord van de jeugdtrainer helemaal zelfstandig komen klimmen! Ook buiten de tijden van de jeugdclub.

De cursus kost € 79,-. Deze prijs is inclusief de entree, de lessen en de materialen die je nodig hebt. Bij afronding van de cursus krijg je een hele maand gratis klimmen van ons kado (exclusief klimmaterialen)! Zo kun je lekker veel komen klimmen.

Jeugdclub
Vanaf 10 jaar en ouder, indien in bezit van een zekerbewijs kan er mee gedaan worden aan de Jeugdclub. Er kan op twee momenten getraind worden. Elke zaterdag van 12:00-14:00 komen we samen voor een gezellige training. Tijdens de training zijn er trainers aanwezig die tips kunnen geven om beter te leren klimmen. Het is de leukste manier van beter worden in klimmen waar je ook nog eens nieuwe vrienden aan overhoudt die net zo enthousiast zijn over klimmen.

Daarnaast vindt er een training plaats op woensdag van 18:00-20:00 met een groep enthousiaste klimmers die graag nog meer willen leren. Deze groep traint net als op zaterdag, en kunnen door de training wellicht mee doen aan wedstrijden als ze dat leuk vinden!

Naast de reguliere trainingen wordt er gezorgd voor wat afwisseling door een kijkje te nemen in andere hallen en houden we één keer per jaar een groot slaapfeest waarbij we de hal ’s nachts flink op z’n kop zetten!

Communicatie en kosten
Via de e-mail en de WhatsApp groep houden we je op de hoogte van alle activiteiten die er georganiseerd worden. Je kunt denken aan wedstrijden, klimmen in België/Frankrijk, gastlessen, klimuitstapjes, etc. Hartstikke leuk dus!

Contact JGDCLB de Klimmuur
Jeugdclubtrainers: Alessia van Veen, Titus van Zon & Ulfar Doelman
Jeugdclubinstructeur: Alessia van Veen
e-mail: jeugdrotterdam@deklimmuur.nl
telefoon: 010-286 97 94

Kosten
Proefles: €7,50
Jeugdcursus: €79,00 + maand gratis klimmen cadeau
JGDCLB 1x trainen per week: €42,50 per maand per automatisch incasso
JGDCLB 2x trainen per week: €46,00 per maand per automatisch incasso

Mensen die dit interessant vinden, vinden dit ook interessant

Kennismakingsles

Maak kennis met sportklimmen
24,50
  • Leer klimmen en zekeren
  • Maximaal 1 uur instructie
  • Gratis door klimmen mits veilig

Basiscursus Klimmen

Leer zelfstandig sportklimmen
99,-
  • Leer de basis van het sportklimmen
  • Behaal zelfstandig klimcertificaat
  • Maand gratis klimmen na de cursus

Kinderfeestje Klimmen

Een super spannend en leuk feestje
24,50
  • Met limonade
  • Optioneel met pannenkoeken
  • Per 3 kinderen 1 volwassene