basiscursus

Basiscursus bij Klimmuur Hollands Spoor

De basiscursus bestaat uit vier lessen, waarin naast het klimmen de verschillende manieren van zekeren aan bod komen, materialen besproken worden en waarin aan aandacht gegeven wordt aan klimtechniek.

   1,5 tot 2 uur

   Vanaf 18 tot 99 jaar, jeugd vanaf 10 tot 18 jaar

   99,- per persoon of 79,- tot 18 jaar

  Hollands Spoor, Amsterdam, Haarlem, De Uithof, Rotterdam

Basiscursus
De basiscursus is de beste manier om zelfstandig te leren klimmen. Vanuit De Klimmuur stimuleren we dat iedereen in de basis goed opgeleid wordt om veilig te kunnen klimmen. Lees verder voor specifieke informatie over de opleiding.

De basiscursus is de manier om jouw carrière als sportklimmer te starten. De Klimmuur heeft veiligheid hoog in het vaandel staan. Daarom besteden wij veel aandacht aan de inhoud en de uitvoering van deze cursus.

De basiscursus voor volwassenen start iedere eerste week van de maand op verschillende dagen en bestaat uit vier lessen van twee uur. Het actuele aanbod met startdata en tijden vind je op de reserveringspagina.

Tijdens de cursus wordt veel aandacht besteed aan veiligheid, komen verschillende zekermethodes aan bod en wordt er natuurlijk aandacht gegeven aan de klimtechniek. Als de cursist de cursus succesvol afsluit ontvangt hij/zij het certificaat K2 (Indoor Toprope) van de Branchevereniging Klim Sport. Met dit certificaat kun je zelfstandig klimmen (indoor topropen) bij alle klimcentra in Nederland.

 

Kosten en reserveren
De basiscursus kost € 99,- Deze prijs is inclusief de entree, de lessen en de klimmaterialen. Als klap op de vuurpijl krijg je na afronding van de cursus een maand gratis klimmen kado! Zo hopen we dat je lekker veel kan komen klimmen!

Elke 1e maandag van de maand starten er 2 basiscursussen, één om 18:00 uur en één om 20:30 uur. Op de 1e vrijdag, zaterdag en zondag van de maand start er een cursus om 19.30 uur, en op de 1e donderdag van de maand start er een cursus om 17.00 uur. Kom gerust met ons in contact om je op één van deze cursus momenten in de plannen, of reserveer je plek in een cursus via de knop hieronder. Soms vervallen er cursussen of gelden aangepaste tijden in verband met feestdagen die maand. 

Starterset
Na afronding van de cursus enthousiast over het klimmen? Klimmuur Amsterdam biedt een complete starters-set klimmen aan! Vanaf  €189,- ben je compleet uitgerust met al je klimbenodigdheden:

Klimgordel
Klimschoenen
Karabiner
Zekerapparaat
Pofzak
Pofbal
Én 4 x gratis entree

Mensen die dit interessant vinden, vinden dit ook interessant

Kennismakingsles

Maak kennis met sportklimmen
24,50
  • Leer klimmen en zekeren
  • Maximaal 1 uur instructie
  • Gratis door klimmen mits veilig

Kinderfeestje Klimmen

Een super spannend en leuk feestje
24,50
  • Met limonade
  • Optioneel met pannenkoeken
  • Per 3 kinderen 1 volwassene

Jeugdcursus klimmen

Leer zelfstandig sportklimmen (10 t/m 16 jr.)
79,-
  • Leer de basis van het sportklimmen
  • Behaal je zelfstandig klimcertificaat
  • Maand gratis klimmen na de cursus