Competitie
Competitie
Gravity is onze lokale competitie die we iedere twee maanden organiseren. Speciaal voor de competitie worden er 10 routes gebouwd oplopend in niveau. Op de dag dat de competitie van start gaat trappen we de boel af met een “flash” competitie. Dat betekent dat je slechts 1 poging krijgt voor iedere competitieroute en dat je naar beneden moet als je uit de route valt. Meerdere pogingen zijn niet toegestaan.

Kickoff dagwedstrijden

Elke nieuwe ronde trappen we af met een kickoff, een dagwedstrijd waar we speciale wedstrijdroutes voor bouwen in oplopende niveaus. Iedereen die mee doet krijgt één poging om elke wedstrijdroute te klimmen: wie het hoogst komt zonder te vallen, wint de wedstrijd!

De kickoff is voor iedereen toegankelijk, ook voor niet-leden. De niveau’s lopen van 4 tot 7B<, dus er is voor ieder wat wils. Je hoeft je niet van tevoren aan te melden, maar kan gewoon binnenlopen en aan de slag gaan.

Of je nu competitief meedoet, of voor de lol: er is altijd een goede sfeer en iedereen maakt kans op een leuke prijs! Hou onze social media in de gaten voor de data van de evenementen.

Hoe werkt het?

De punten hou je zelf bij met de “toplogger” app op je telefoon. Hiermee houden we bij hoeveel punten iedereen heeft en wordt er automatisch een ranglijst gegenereerd. Na een aantal uren is de competitie afgelopen en worden de laatste scores vastgesteld. We sluiten de dag af met een feestelijke prijsuitreiking!

Toplogger is een gratis app waarop je je routes kunt “loggen”. Zie wat je al hebt geklommen en welke routes je nog moet doen. Download de app of gebruik onderstaande link.

Competities
Elke ronde trappen we af met een kickoff, een dagwedstrijd waar we speciale wedstrijdroutes voor bouwen in oplopende niveaus. Iedereen die mee doet krijgt één poging om elke wedstrijdroute te klimmen: wie het hoogst komt, wint de wedstrijd!

Of je nu competitief meedoet, of voor de lol: er is altijd een goede sfeer en iedereen maakt kans op een leuke prijs! Klik hieronder voor de laatste competitieresultaten:

Mensen die dit interessant vinden, vinden dit ook interessant

Kennismakingsles

Maak kennis met sportklimmen
24,50
  • Leer klimmen en zekeren
  • Maximaal 1 uur instructie
  • Gratis door klimmen mits veilig

Basiscursus Klimmen

Leer zelfstandig sportklimmen
99,-
  • Leer de basis van het sportklimmen
  • Behaal zelfstandig klimcertificaat
  • Maand gratis klimmen na de cursus

Kinderfeestje Klimmen

Een super spannend en leuk feestje
24,50
  • Met limonade
  • Optioneel met pannenkoeken
  • Per 3 kinderen 1 volwassene