competitie Klimmuur Haarlem

Competitie Klimmuur Haarlem

Bij Klimmuur Haarlem hebben we een zeer actieve, vriendschappelijke, klimcompetitie waar iedereen aan mee kan doen. Elke twee maanden start er een nieuwe competitieronde met 30 nieuwe routes.

Kickoff dagwedstrijden

Elke nieuwe ronde trappen we af met een kickoff, een dagwedstrijd waar we speciale wedstrijdroutes voor bouwen in oplopende niveaus. Iedereen die mee doet krijgt één poging om elke wedstrijdroute te klimmen: wie het hoogst komt zonder te vallen, wint de wedstrijd!

De kickoff is voor iedereen toegankelijk, ook voor niet-leden. De niveau’s lopen van 4 tot 7B<, dus er is voor ieder wat wils. Je hoeft je niet van tevoren aan te melden, maar kan gewoon binnenlopen en aan de slag gaan met het wedstrijdformulier.

Of je nu competitief meedoet, of voor de lol: er is altijd een goede sfeer en iedereen maakt kans op een leuke prijs! Hou onze social media in de gaten voor de data van de evenementen.

Hoe werkt het?

Elke 2 maanden zijn er zo’n 30 nieuwe routes beschikbaar van niveau 4 t/m 7b>. Deze routes bundelen we in een lijst, de zogenaamde topo. Iedere klimmer kan deze topo uit de map pakken, zijn/haar naam opschrijven en mee aan de slag gaan! Het idee is dat je elke route die je hebt gehaald (dus zonder vallen de top te bereiken) aankruist en daarmee punten verdiend. Verder hebben we elke route opgedeeld in 4 zones, waarbij zone 4 de top is. Elke zone is al punten waard (1ooo punten gedeeld door het aantal klimmers dat deze zone haalt), dus je hoeft niet elke route tot boven uit te klimmen om punten te halen! Probeer gewoon zoveel mogelijk routes en kijk tot welke zone je kunt komen.

Behalve het aankruisen op onze ‘analoge topo’s’, kan je de routes die je hebt geklommen ook bijhouden in de app van Toplogger. Daarmee kan je direct je resultaten vergelijken met die van je vrienden!

Competities
Elke ronde trappen we af met een kickoff, een dagwedstrijd waar we speciale wedstrijdroutes voor bouwen in oplopende niveaus. Iedereen die mee doet krijgt één poging om elke wedstrijdroute te klimmen: wie het hoogst komt, wint de wedstrijd!

Of je nu competitief meedoet, of voor de lol: er is altijd een goede sfeer en iedereen maakt kans op een leuke prijs! Klik hieronder voor de laatste competitieresultaten:

Niet gevonden wat je zocht?

Neem een kijkje bij één van onze andere producten

Kennismakingsles Klimmen

Maak kennis met sportklimmen
24,50 volwassenen / 20,50 jeugd
  • Leer klimmen en zekeren
  • Maximaal 1 uur instructie
  • Gratis door klimmen mits veilig

Kinderfeestje Klimmen

Een super spannend en leuk feestje
24,50 per kind
  • Met limonade
  • Optioneel met pannenkoeken
  • Per 3 kinderen 1 volwassene

Basiscursus Klimmen

Leer zelfstandig sportklimmen
99,- volwassenen / 79,- jeugd
  • Leer de basis van het sportklimmen
  • Behaal je zelfstandig klimcertificaat
  • Maand gratis klimmen na de cursus

Neem contact op

Stuur een e-mail naar de vestiging
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Locatie

Plan je route naar onze vestiging