voorklimmen

Voorklimcursus

Als je een tijdje aan het klimmen bent, komt er een moment dat je een volgende stap wilt maken. Je wilt bijvoorbeeld leren voorklimmen. Daarvoor hebben we de voorklimcursus. Tijdens deze cursus ligt de focus op het voorklimmen, met alle aspecten, die daar bij horen. Je leert voorklimzekeren en touwtechnieken. Veel aandacht wordt besteed aan veiligheid.

   4 lessen van 2,5 uur

   vanaf 18 jaar

   99,- per persoon (excl. evt. materiaalhuur)

   Amsterdam, Haarlem, De Uithof, Rotterdam

Voorklimmen
Zoek je een nieuwe uitdaging na al die top-rope meters, of ben je een geroutineerde voorklimmer? Bij ons kun je voorklimmen op speciaal daarvoor uitgeruste gedeeltes van onze binnenwand. Daarnaast zijn we erg trots op onze mooie buitenwand waar je naar hartelust je voorklim-fix kunt halen, in de stralende zon!

Voorklimcursus

Tijdens deze cursus maak je kennis met de basisvaardigheden van het indoor voorklimmen; zekeren, valoefeningen, touwverloop, setjes clippen enzovoorts. We richten ons hierbij op het voorklimmen in klimhallen. Als je deze cursus met goed gevolg afsluit, ontvang je van ons het K3 voorklimcertificaat. Hiermee kun je in alle hallen in Nederland terecht als je wilt voorklimmen.

N.B.: Voor het voorklimmen buiten op de rots zul je met deze cursus een mooie basis hebben, maar is verdere instructie nog wel noodzakelijk om veilig je eerste outdoor-meters te maken!

Prijs: € 99,- voor 4 lessen van 2,5 uur. De prijs is exclusief entree en materiaalhuur; uiteraard wel inclusief de benodigdheden voor het voorklimmen zoals touwen en setjes. Let op: het instapniveau voor deelname aan de cursus is 5c. Inschrijven voor deze cursus kan via (deze pagina), of direct aan de bar.

Voorklimmen in de hal

Bij Klimmuur Den Haag De Uithof hebben we buiten een voorklimwand met routes van diverse niveau’s (5B tot 7c) waar je je hart op kunt halen. Deze voorklimwand is de hele week toegankelijk voor iedereen die veilig en zelfstandig kan voorklimmen.

Wil je voorklimmen? Meld je dan altijd even aan de bar bij het personeel. Touw kan je bij ons lenen.

Mensen die dit interessant vinden, vinden dit ook interessant

Basis Techniek Training

Vier trainingen vól klimtechniek
49,-
  • Leer de basis techniek
  • 4 lessen van 2 uur
  • Exclusief entree

Kinderfeestje Klimmen

Een super spannend en leuk feestje
20,50
  • Een super leuk en spannend feestje!
  • Wie klimt er tot de top?
  • Per 3 kinderen 1 volwassene

Basiscursus Klimmen

Leer zelfstandig sportklimmen
99,-
  • Leer de basis van het sportklimmen
  • Behaal zelfstandig klimcertificaat
  • Maand gratis klimmen na de cursus