Kinderfeestje

Kinderfeestje

Ben je binnenkort jarig? Vier je verjaardag bij Klimmuur Den Haag De Uithof en geniet van een spannende en sportieve middag!

   1,5 uur

   vanaf 6 jaar, onder begeleiding van volwassenen

   24,50 klimfeestje / 21,50 boulderfeestje per kind

   Amsterdam, Haarlem, De Uithof, Hollands Spoor, Rotterdam

Klimfeestje
Laat kinderen zichzelf overstijgen op onze avontuurlijke klimwanden!

Samen met ouders en begeleiders krijgen de kinderen eerst instructie over het klimmen bij onze klimmuur. Op speelse wijze wordt uitgelegd wat de regels zijn en hoe dat nou eigenlijk gaat, dat klimmen. Daarna is het tijd voor de kinderen om, gezekerd door de volwassenen en onder het toeziend oog van onze instructeurs, hun verticale grenzen te gaan verleggen.

Na het klimmen is het natuurlijk wel erg fijn als je even bij kunt komen van de inspanning. Wij zorgen voor een feestelijke tafel met pannenkoeken en limonade om weer op krachten te komen. Onze tafeltjes en stoelen staan midden op de klimvloer: je kunt tussen de klimmers nagenieten van het feestje. Als afsluiting van het feestje krijgt iedereen van ons nog een echt klimdiploma mee. Een mooi bewijs van alle top-prestaties!

Een Klimfeestje kost € 24,50 per kind. Dit is inclusief instructie, zekeringsmateriaal en het klimmen. Ook de pannekoeken, limonade en een diploma zijn inbegrepen. Wil je geen pannenkoeken? Ook goed natuurlijk! Een catering-loos kinderfeestje kost € 20,50 per kind. Het is niet toegestaan om eigen consumpties mee te nemen, maar een eigen verjaardagstaart mag natuurlijk altijd. Laat je ons dat van tevoren dan wel even weten?

Een kinderfeestje duurt ca. 2,5 uur. Als het feestje gecombineerd wordt met onze Speleo-Adventure, reken dan op 3,5 uur.

Let op: Per 2 á 3 kinderen dient er één volwassene mee te komen om hen te zekeren. Zij betalen geen entree. Kinderfeestjes kunnen geboekt worden op maandag t/m zaterdag overdag.

Boulderfeestje
Een spectaculair kinderfeestje!

Boulderen is een versie van klimmen waarbij je geen touwen, gordels en zekermateriaal nodig hebt. Boven dikke matten klim je tot 4 meter hoog op allerlei verschillende grepen, waarbij je soms echt moet puzzelen om boven te komen. Boulderen is laagdrempelig en stimuleert je om je grenzen zowel mentaal als fysiek te verleggen. Dat is soms een beetje spannend, maar als je eenmaal boven bent merk je daar niets meer van!

Ook na een boulderfeestje is het fijn bijkomen met pannekoeken en limonade, om daarna een volgend avontuur aan te gaan in de grotten van onze Speleo-Adventure. Wie komt er als eerste weer boven?!

Een boulderfeestje duurt ca. 2,5 uur en is standaard inclusief onze Speleo-Adventure. De prijs is €21,50 per kind, begeleiders betalen geen entree.

Speleo-Adventure
Wanneer iedereen even genoeg heeft van de hoogte, kan er ook nog de diepte verkend worden in onze Speleo-Adventure: hoe snel lukt het om door onze donkere gangen heen te klimmen en klauteren? Ook hier starten we eerst met een (korte) uitleg voor de begeleiders voordat op avontuur gegaan kan worden.

Kies je voor de combinatie Klimfeestje + Speleo-Adventure dan is de prijs €27,50 per kind. Dit is inclusief instructie, zekeringsmateriaal, klimmen en Speleo-Adventue. Ook de pannenkoeken, limonade en een klimdiploma zijn inbegrepen.

Mensen die dit interessant vinden, vinden dit ook interessant

Kennismakingsles

Maak kennis met sportklimmen
24,50
  • Leer klimmen en zekeren
  • Maximaal 1 uur instructie
  • Gratis door klimmen mits veilig

Basiscursus Klimmen

Leer zelfstandig sportklimmen
99,-
  • Leer de basis van het sportklimmen
  • Behaal zelfstandig klimcertificaat
  • Maand gratis klimmen na de cursus

Jeugdcursus klimmen

Leer zelfstandig sportklimmen (10 t/m 16 jr.)
79,-
  • Leer de basis van het sportklimmen
  • Behaal je zelfstandig klimcertificaat
  • Maand gratis klimmen na de cursus