jeugd

Kennismakingsles kind bij Klimmuur Den Haag De Uithof

Bij de Klimmuur Den Haag De Uithof zijn er voor kinderen en jongeren veel mogelijkheden om de klimsport te beleven. Ben je onder de 18 en wil je het klimmen eens uitproberen? Volg dan samen met een volwassene een kennismakingsles kind.

   1,5 tot 2 uur

   vanaf 6  jaar, tot 18 jaar onder begeleiding van een volwassene

   20,50 tot 18 jaar

Jeugdcursus
Ben je 10-16 jaar oud en wil je zelfstandig leren klimmen en zekeren? Volg dan onze jeugdcursus!

Tijdens deze cursus leer je zelfstandig klimmen en zekeren. Een verantwoordelijke taak! Hoe bedien je de touwen? Hoe controleer je elkaar? Hoe gaat dat zekeren eigenlijk precies? Wat zijn de basistechnieken van het klimmen? Een hele stapel vragen die we tijdens de lessen gaan beantwoorden. We werken ernaar toe dat je in vier lessen zelfstandig leert klimmen en zekeren en je diploma haalt. Hiermee kun je vervolgens doorstromen naar de jeugdclub!

De jeugdcursus bestaat uit vier lessen op zaterdagochtend (10 tot 12 uur) of op woensdagmiddag (17.00-19.00 uur) en begint op de eerste zaterdag/woensdag van elke maand. De cursus gaat door bij 6 aanmeldingen of meer.

De cursus kost € 79,- voor 4 lessen én een maandabonnement aansluitend aan de cursus, mits je slaagt voor je K2-diploma. De prijs is inclusief instructie, klimmaterialen (ook klimschoenen) en het maandabonnement.

Jeugdclub
Ben jij 10 jaar of ouder en heb je je zekerbewijs? Dan kun je meedoen met onze Jeugdclub. Je kunt op twee momenten trainen: zaterdag van 10:00 tot 12:00 en woensdagmiddag van 17:00-19:00. In de trainingen leer je beter klimmen onder begeleiding van onze trainers, kun je zelf bepalen welke routes je gaat klimmen en maak je nieuwe vrienden. Je kunt één of twee keer per week meedoen. Ben je echt fanatiek? Dan helpen we je ook op weg naar klimwedstrijden.

Naast de normale trainingen, organiseren we eens in de zoveel tijd klimtripjes naar andere hallen en hebben we ook ongeveer één keer per jaar een groot slaapfeest in de hal waarbij we de boel ’s nachts flink op de kop zetten!

Een proefles kost slechts €7,50!
Proefles gedaan en wil je graag op klimmen en meetrainen? De volgende stap is dat je zult moeten leren zekeren (als je dat nog niet kan). Dat kan met onze Jeugdcursus!

Communicatie en kosten
Via de e-mail houden we je op de hoogte van alle activiteiten die er georganiseerd worden tijdens of buiten de lessen. Je kunt denken aan wedstrijden, gastlessen, klimuitstapjes, klimspelcircuit etc. Hartstikke leuk dus! Ook geannuleerde lessen i.v.m. vakanties worden per e-mail gecommuniceerd. Ontvang je géén mails (ook niet in je spam)? Mail ons en we checken je gegevens!

Contact
JGDCLB de Klimmuur
E-mail: jeugdclub.denhaag@deklimmuur.nl
Telefoon: 070-3599229

Kosten
JGDCLB 1x trainen per week: €43,50 per maand per automatisch incasso.

Mensen die dit interessant vinden, vinden dit ook interessant

Kinderfeestje Klimmen

Een super spannend en leuk feestje
20,50
  • Een super leuk en spannend feestje!
  • Wie klimt er tot de top?
  • Per 3 kinderen 1 volwassene

Kennismakingsles

Maak kennis met sportklimmen
24,50
  • Leer klimmen en zekeren
  • Maximaal 1 uur instructie
  • Gratis door klimmen mits veilig

Basiscursus Klimmen

Leer zelfstandig sportklimmen
99,-
  • Leer de basis van het sportklimmen
  • Behaal zelfstandig klimcertificaat
  • Maand gratis klimmen na de cursus