jeugd

Kennismakingsles kind bij Klimmuur Centraal Amsterdam

Bij de Klimmuur Amsterdam zijn er voor kinderen en jongeren veel mogelijkheden om de klimsport te beleven. Ben je onder de 18 en wil je het klimmen eens uitproberen? Volg dan samen met een volwassene een kennismakingsles kind.

   1,5 tot 2 uur

   vanaf 6  jaar, tot 18 jaar onder begeleiding van een volwassene

   20,50 tot 18 jaar

Jeugd bij Klimmuur Amsterdam
Ben jij tussen 10 en 18 jaar oud en wil je bij ons komen klimmen? Dat kan! Klimmuur Amsterdam heeft allerlei mogelijkheden voor de jeugd. Zo kan je een kennismakingsles volgen (let op! Wél altijd met een volwassene erbij voor het zekeren), aansluitend de basiscursus doen en we hebben een actieve jeugdclub! Lees snel verder voor meer informatie of neem contact met ons op!

Jeugdcursus
Wil jij graag zelfstandig leren klimmen en zekeren? Voor kinderen tussen de 10 en 18 jaar  biedt Klimmuur Amsterdam jeugdcursussen aan! 

Ons doel is om jou in 4 lessen zelfstandig te leren klimmen en zekeren. Een verantwoordelijke taak! Hoe bedien je de touwen? Hoe controleer je elkaar? Hoe moet je elkaar zekeren? Wat zijn de basistechnieken van het klimmen? Een hele stapel vragen die we tijdens de lessen gaan beantwoorden, terwijl we natuurlijk ook veel aan het klimmen zijn en plezier hebben! 

De cursus start elke eerste zaterdag van de maand en duurt van van 10.00 tot 12.00 uur. Aangezien de cursus een maximum aantal deelnemers heeft, dien je van te voren een plekje te reserveren!

In principe krijgen alle cursisten na het succesvol afronden van de cursus de KO2 status. Hiermee kun je onder begeleiding van onze instructeurs nog beter leren zekeren en klimmen. Daarom nodigen we alle jeugd-cursisten uit om door te stromen naar onze jeugdclub! Elke zaterdag, dinsdag en woensdag komt deze club samen om onder begeleiding met elkaar te klimmen. Als je ouder bent dan 14 en genoeg ervaring hebt om veilig te kunnen zekeren, kan je hier ook je K2 diploma halen. Hiermee mag je na akkoord van de jeugdtrainer helemaal zelfstandig komen klimmen! Ook buiten de tijden van de jeugdclub.

De cursus kost € 79,-. Deze prijs is inclusief de entree, de lessen en de materialen die je nodig hebt. Bij afronding van de cursus krijg je een hele maand gratis klimmen van ons kado (exclusief klimmaterialen)! Zo kun je lekker veel komen klimmen.

Jeugdclub
Als jij de jeugdcursus hebt afgerond mag je meeklimmen met de Jeugdclub in Klimmuur Amsterdam! Hier wordt onder begeleiding van onze trainers geklommen, geboulderd, en hebben we vooral heel veel plezier met elkaar. Je leert beter klimmen, terwijl er spelletjes en leuke activiteiten worden georganiseerd! Verder is er de mogelijkheid om mee te doen aan lokale competities en is er voor de fanatiekere jeugd een wedstrijd trainingsgroep. De jeugdclub klimt op zaterdagen van 10.00 tot 12.00 en van 12.00 tot 14.00. Verder zijn er extra trainingen op dinsdagen en woensdagen, en traint de wedstrijdgroep op de donderdag.

Via de e-mail en onze Facebook-pagina houden we de leden van Jeugdclub Klimmuur Amsterdam op de hoogte van alle activiteiten die er georganiseerd worden. Je bepaalt zelf of je wel of niet aan iets mee wilt doen. Denk aan spelletjes, wedstrijden, klimspellen, trainingen, gastlessen, filmavondjes en klimuitstapjes. Hartstikke leuk dus! Zien we jou snel bij de Jeugdclub?

Kosten voor de Jeugdclub:

 • Jeugdclub 1x trainen per week: € 43,50 per maand per automatische incasso.
 • Jeugdclub 2x trainen per week: € 48,00 per maand per automatische incasso.

Mensen die dit interessant vinden, vinden dit ook interessant

Kinderfeestje Klimmen

Een super spannend en leuk feestje
20,50
 • Een super spannend feestje
 • Wie bereikt de top?
 • Per 3 kinderen 1 volwassene

Kennismakingsles

Maak kennis met sportklimmen
24,50
 • Leer klimmen en zekeren
 • Maximaal 1 uur instructie
 • Gratis door klimmen mits veilig

Basiscursus Klimmen

Leer zelfstandig sportklimmen
99,-
 • Leer de basis van het sportklimmen
 • Behaal zelfstandig klimcertificaat
 • Maand gratis klimmen na de cursus