Bedrijven
Groepsactiviteiten bij Klimmuur Amsterdam
Klimmen is een sport waarbij wederzijds vertrouwen erg belangrijk is. Klimmuur Amsterdam faciliteert dan ook op maat gemaakte bedrijfsuitjes en andere groepsactiviteiten waar veiligheid, plezier, vertrouwen en teambuilding centraal staan. Het doel van deze uitjes: samen naar de top! Onze instructeurs begeleiden jullie stap voor stap naar een hechter team, terwijl jullie elkaar uitdagen om de tot wel 16 meter hoge wanden de baas te worden. Een uitje om nooit te vergeten!
Klimbeleving
De klimbeleving is een uitgebreide groepsactiviteit. Anderhalf uur lang staan onze gecertificeerde kliminstructeurs tot jullie dienst om jullie alle facetten van het klimmen bij te brengen. Daarnaast worden er uitdagende opdrachten gegeven om beter te leren klimmen en plezier met elkaar te bevorderen. Doordat vertrouwen, goede communicatie, en wederzijdse aanmoediging centraal staan, is een bijzondere ervaring gegarandeerd! De één zekert terwijl de ander klimt. Iedereen vervult een waardevolle rol tijdens deze klimbeleving, wat zorgt voor een uniek samenspel van het team. Ieder lid van het team krijgt van ons een klimgordel en klimschoenen aangemeten zodat ze als echte klimmers de wand op gaan. 

De klimbeleving kost € 32,50 per persoon, inclusief uitgebreide instructie, klimgordel en klimschoenen. De klimbeleving kan worden uitgebreid met verschillende horeca arrangementen om het totaalplaatje nog leuker maken! 

Boulderbeleving
Liever klimmen zonder touw? Dat kan! Bij het boulderen zijn muren maximaal 4,5 meter hoog, en is een beveiligingstouw dus niet nodig. Je klimt namelijk ook nog altijd boven een dikke valmat. Ook Klimmuur Amsterdam heeft een eigen boulderhal, waarin boulderbelevingen voor kleine groepjes (max ca. 12 personen) worden aangeboden. Het team krijgt uitleg over veiligheid, balans, kracht en vertrouwen. En ook hier staat plezier voorop. Elkaar motiveren en stimuleren om nog één route te bedwingen of een moeilijkere boulderroute in te stappen maakt deze beleving een leuke uitdaging voor het hele team.

Wil je met een grotere groep boulderen? Sinds 2017 is De Klimmuur uitgebreid met drie boulderhallen. Het Lab in Amsterdam, De Fabriek in Haarlem, en Beest Boulders in Den Haag. Deze boulderhallen kunnen gemakkelijk grotere groepen ontvangen. Inclusief vergader arrangementen indien gewenst.

De Boulderbeleving kost € 24,50 per persoon en is inclusief het gebruik van klimschoenen. Het team is ongeveer 1,5 uur bezig met het boulderen. Enthousiastelingen kunnen hierna gratis doorgaan. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Offerte op maat
Ook een offerte op maat is mogelijk! Hieronder staan diverse mogelijkheden om de vergadering passend te maken naar jou wens.

Koffie en borrel
Start de vergadering met een heerlijk kopje koffie! We hebben een warm welkom arrangement. Denk hierbij aan een heerlijk kopje koffie of thee met iets lekkers bij binnenkomst. Ook hebben wij verschillende borrel arrangementen inclusief drankjes. Let er wel op dat alcoholische dranken alleen toegestaan zijn na de activiteiten.

Lunch en diner
Na een intensieve en gezellige klim sessie is het tijd om de inwendige mens te versterken. Voor kleinere groepen biedt De Klimmuur een eigen aanbod voor lunch en diner. Daarnaast is de Klimmuur omringd door fijne restaurants en cafés zoals Delirium, Mediamatic, Hannekes Boom en Pension Homeland. Desgewenst kunnen wij afspraken maken om daar voor of na het klimmen een hapje te eten.

Mensen die dit interessant vinden, vinden dit ook interessant

Kennismakingsles

Maak kennis met sportklimmen
24,50 / 20,50
  • Leer klimmen en zekeren
  • Maximaal 1 uur instructie
  • Gratis door klimmen mits veilig

Basiscursus Klimmen

Leer zelfstandig sportklimmen
99,- / 79,-
  • Leer de basis van het sportklimmen
  • Behaal zelfstandig klimcertificaat
  • Maand gratis klimmen na de cursus

Kinderfeestje Klimmen

Een super spannend en leuk feestje
20,50
  • Een super spannend feestje
  • Wie bereikt de top?
  • Per 3 kinderen 1 volwassene