Klimmen

Klimmen

Kun je zomaar bij de klimmuur terecht om te klimmen ? Als je geen ervaring hebt, volg je eerst een kennismakingsles.

  reserveer een dagkaart

   vanaf 10 tot 99 jaar, tot 18 jaar onder begeleiding van een volwassene

  Klimmuur Centraal, Haarlem, De Uithof, Hollands Spoor, Rotterdam

Klimmen
Je kunt bij ons zelfstandig komen klimmen als je een zekerbewijs hebt, of kunt aantonen dat je voldoende ervaren bent om zelfstandig aan de slag te kunnen. Als dat niet het geval is, dien je eerst een kennismakingsles of basiscursus te volgen. We zijn daar behoorlijk streng in, hetgeen met veiligheid te maken heeft, natuurlijk.

De klimsport heeft een traditie van ongebondenheid en vrijheid. Je hoeft bij ons dan ook geen lid te worden en bepaald zelf of je t.b.v. het voldoen van je entreebetaling losse entrees koopt, een strippenkaart gebruikt, of met enig abonnement werkt. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid.

Als je wilt voorklimmen, kan dat bij ons natuurlijk ook. Je moet dat dan wel even afstemmen met degene, die dan bij de klimmuur werkt en verantwoordelijk is. Tijdens drukke uren, het kan soms behoorlijk druk zijn, wordt er niet voorgeklommen.

Nog nooit geklommen?

Met een kennismakingsles kun je op een eenvoudige manier bij ons kennis maken met het klimmen. Natuurlijk zijn de veiligheid en de spelregels belangrijk, maar we gaan meteen aan de slag en voordat je het weet zit je boven in de klimmuur.
Span je in, maar relax ook, have fun en focus.

Waar kan je klimmen?
Bij De Klimmuur kun je sinds 1992 terecht om te klimmen. De Klimmuur is tot nu toe uitgebreid tot vijf klim locaties. Bij Klimmuur Haarlem, Klimmuur Amsterdam, Den Haag De Uithof, Den Haag Hollands Spoor en Klimmuur Rotterdam.

Kennismakingsles Klimmen

Maak kennis met sportklimmen
24,50 volwassenen / 20,50 jeugd
  • Leer klimmen en zekeren
  • Maximaal 1 uur instructie
  • Gratis door klimmen mits veilig

Kinderfeestje Klimmen

Een super spannend en leuk feestje
24,50 per kind
  • Met limonade
  • Optioneel met pannenkoeken
  • Per 3 kinderen 1 volwassene

Basiscursus Klimmen

Leer zelfstandig sportklimmen
99,- volwassenen / 79,- jeugd
  • Leer de basis van het sportklimmen
  • Behaal zelfstandig klimcertificaat
  • Maand gratis klimmen na de cursus

Vestigingen

In welke vestiging wil je klimmen?

Amsterdam Centraal

Onze vestiging in de hoofdstad van Nederland is een zeer uitgebreide, volledige en goed bezochte klimhal. Met voorklimwand, uitgebreide bouldermogelijkheden, buiten terras en een open dak!

Dijksgracht 2 – 1019 BS – Amsterdam

Haarlem

Klimmuur Haarlem is één van de eerste klimhallen die in Nederland geopend is en bestaat al sinds 1992! Haarlem is een hele grote en open klimhal met veel daglicht.

Spaarndamseweg 120 B – 2021 KA – Haarlem

Den Haag de Uithof

Klimmuur Den Haag de Uithof is de klimlocatie waar je binnen én buiten kunt klimmen! Met wanden tot wel 21 meter is de klimmuur super uitdagend voor beginner en gevorderde klimmer.

Jaap Edenweg 10 – 2544 NL – Den Haag

Den Haag Hollands Spoor

Klimmuur Den Haag – Hollands Spoor is een unieke klimhal in Nederland. We hebben een ontzettend gave klimwand met een gezellig team die jou voorziet van instructie en cursussen.

Waldorpstraat 15 – 2521 CA – Den Haag

Rotterdam

Vlak bij het Kralingse Bos staat Klimmuur Rotterdam, de enige echte klimhal van Rotterdam. Met een hoogte van 17.5 meter en 51 touwen is dit één van de grootste klimhallen van Nederland.

Prinsenlaan 910 – 3062 CT – Rotterdam

Jeugd

Bij boulderhal de Fabriek hebben we een uitgebreide keus in mogelijkheden voor kinderen en jeugd. Een actieve jeugd en kidsclub en in Hoofddorp de mogelijkheid voor kinderfeestjes.

Groepen & bedrijven

Boulderen met collega’s is de ideale activiteit voor een bedrijfsuitje. Gezellig, uitdagend en verbindend. Kom gezellig boulderen en bereik met jouw team de top!

Onderwijs

Bij boulderhal de Fabriek laten wij leerlingen graag spelenderwijs kennis maken met de sport. Denk hierbij aan: kracht, balans, tactiek, vertrouwen,doorzettingsvermogen en coördinatie!

Volwassenen

Wil je kennis maken met boulderen? Volg dan een introductie en ontdek snel hoe leuk, uitdagend en inspannend deze sport is!