kennismaking
Klimbeleving
De klimbeleving is een uitgebreide groepsactiviteit. Anderhalf uur lang staat een gecertificeerde kliminstructeur actief voor jullie klaar om alle facetten van het klimmen bij te brengen. Veiligheid, plezier, vertrouwen en techniek worden behandeld in deze klimbeleving. Het allerbelangrijkste tijdens deze groepsactiviteit is: Samen naar de top! De één zekert en de ander klimt. Iedereen vervult een waardevolle rol tijdens de klimbeleving. Ieder lid van het team krijgt van ons een klimgordel en klimschoenen aangemeten. Je gaat een echte klimmer de muur op.

Collega’s moeten op elkaar vertrouwen, goed communiceren, elkaar aanmoedigen en toejuichen! Kan je niet wachten totdat jullie kunnen gaan klimmen? Boek direct een klimbeleving  voor €32,50 per persoon, inclusief klimgordel en klimschoenen.

Vestigingen

In welke vestiging wil je de klimbeleving volgen?

Amsterdam Centraal

Onze vestiging in de hoofdstad van Nederland is een zeer uitgebreide, volledige en goed bezochte klimhal. Met uitgebreide boulder en klimmogelijkheden kom je natuurlijk al aan je trekken, maar met de extra voorklimwand, de horeca, de winkel en met name het open dak is het plaatje compleet.

Haarlem

Klimmuur Haarlem is één van de eerste klimhallen die in Nederland geopend is en bestaat al sinds 1992! Vanaf 1997 zit de hal op de huidige locatie. Haarlem is een hele grote en open klimhal met veel daglicht. Er zijn veel klimmogelijkheden, competities, cursussen, evenementen en een specialistische klimwinkel.

Den Haag De Uithof

Klimmuur Den Haag de Uithof is de klimlocatie waar je binnen én buiten kunt klimmen! Met wanden tot wel 21 meter is de klimmuur super uitdagend voor beginner en gevorderde klimmer.

Den Haag Hollandsspoor

Klimmuur Den Haag – Hollands Spoor is een unieke klimhal in Nederland. We hebben een ontzettend gave klimwand met een gezellig team die jou voorziet van instructie en cursussen. Super goed bereikbaar naast het treinstation Den Haag Hollands Spoor.

Rotterdam

Vlak bij het Kralingse Bos staat Klimmuur Rotterdam, de enige echte klimhal van Rotterdam. Met een hoogte van 17.5 meter en 51 touwen is dit één van de grootste klimhallen van Nederland.