Jeugd
Jeugd
Ben jij tussen 10 en 18 jaar oud en wil je bij ons komen klimmen? Dat kan! De Klimmuur heeft allerlei mogelijkheden voor de jeugd. Zo kan je een kennismakingsles klimmen of een introductieles boulderen volgen (let op! Wél altijd met een volwassene erbij), aansluitend de basiscursus doen en we hebben een actieve jeugdclub! Kijk snel verder per vestiging wat het aanbod per hal is!
kennismakingsles of Introductie Boulderen
Kennismakingsles kind
Bij de Klimmuur zijn er voor kinderen en jongeren veel mogelijkheden om de klimsport te beleven. Ben je onder de 18 en wil je het klimmen eens uitproberen? Volg dan samen met een volwassene een kennismakingsles kind.

Introductie Boulderen Jeugd
Wil je kennis maken met het boulderen? Je kunt gewoon langskomen bij onze boulderhal, dan helpen we je op weg. Kinderen moeten wel altijd onder begeleiding van een volwassene komen boulderen. Deze volwassene kan zelf ook mee doen!

Jeugdclub
Wil jij graag zelfstandig leren klimmen of boulderen? Voor kinderen tussen de 10 en 18 jaar  biedt de Klimmuur jeugdcursussen aan om er na door te stromen naar de Jeugdclub. Wil je liever boulderen? In Het lab, De fabriek en Beest boulders is het mogelijk om direct bij de jeugdclub te starten. 

Bij de jeugdclub wordt onder begeleiding van onze trainers geklommen, geboulderd, en hebben we vooral heel veel plezier met elkaar. Je leert beter klimmen/boulderen, terwijl er spelletjes en leuke activiteiten worden georganiseerd! Verder is er de mogelijkheid om mee te doen aan lokale competities 

Jeugdcursus
Wil jij graag zelfstandig leren klimmen en zekeren? Voor kinderen tussen de 10 en 18 jaar  biedt de Klimmuur jeugdcursussen aan! 

Ons doel is om jou in 4 lessen zelfstandig te leren klimmen en zekeren. Een verantwoordelijke taak! Hoe bedien je de touwen? Hoe controleer je elkaar? Hoe moet je elkaar zekeren? Wat zijn de basistechnieken van het klimmen? Een hele stapel vragen die we tijdens de lessen gaan beantwoorden, terwijl we natuurlijk ook veel aan het klimmen zijn en plezier hebben! 

In principe krijgen alle cursisten na het succesvol afronden van de cursus de KO2 status. Hiermee kun je onder begeleiding van onze instructeurs nog beter leren zekeren en klimmen. Daarom nodigen we alle jeugd-cursisten uit om door te stromen naar onze jeugdclub! Als je ouder bent dan 14 en genoeg ervaring hebt om veilig te kunnen zekeren, kan je hier ook je K2 diploma halen. Hiermee mag je na akkoord van de jeugdtrainer helemaal zelfstandig komen klimmen! Ook buiten de tijden van de jeugdclub.

Kennismakingsles kind

Maak kennis met sportklimmen
20,50
  • Leer klimmen en zekeren
  • Maximaal 1 uur instructie
  • Gratis door klimmen mits veilig

Introductie Boulderen jeugd

Maak kennis met boulderen
13,-
  • Veiligheidsinstructie van boulderen 
  • Zelfstandig aan de slag
  • Inc. entree en schoenen

Jeugdcursus Klimmen

Leer zelfstandig sportklimmen
79,-
  • Leer de basis van het sportklimmen
  • Behaal zelfstandig klimcertificaat
  • Maand gratis klimmen na de cursus

Vestigingen

In welke vestiging wil je klimmen of boulderen?

Amsterdam Centraal

Onze vestiging in de hoofdstad van Nederland is een zeer uitgebreide, volledige en goed bezochte klimhal. Met voorklimwand, uitgebreide bouldermogelijkheden, buiten terras en een open dak!

Dijksgracht 2 – 1019 BS – Amsterdam

Haarlem

Klimmuur Haarlem is één van de eerste klimhallen die in Nederland geopend is en bestaat al sinds 1992! Haarlem is een hele grote en open klimhal met veel daglicht.

Spaarndamseweg 120 B – 2021 KA – Haarlem

Den Haag de Uithof

Klimmuur Den Haag de Uithof is de klimlocatie waar je binnen én buiten kunt klimmen! Met wanden tot wel 21 meter is de klimmuur super uitdagend voor beginner en gevorderde klimmer.

Jaap Edenweg 10 – 2544 NL – Den Haag

Den Haag Hollands Spoor

Klimmuur Den Haag – Hollands Spoor is een unieke klimhal in Nederland. We hebben een ontzettend gave klimwand met een gezellig team die jou voorziet van instructie en cursussen.

Waldorpstraat 15 – 2521 CA – Den Haag

Rotterdam

Vlak bij het Kralingse Bos staat Klimmuur Rotterdam, de enige echte klimhal van Rotterdam. Met een hoogte van 17.5 meter en 51 touwen is dit één van de grootste klimhallen van Nederland.

Prinsenlaan 910 – 3062 CT – Rotterdam

Het Lab Amsterdam

Deze vestiging in de hoofdstad van Nederland heeft maar liefst 1.500 m2 oppervlakte. Niet alleen hebben we uitgebreid aanbod boulder en trainingsmogelijkheden, maar ook een gezellig horecaplein en een chefkok in de keuken.

Transformatorweg 32 – 1014 AK – Amsterdam

De Fabriek Haarlem

Deze vestiging in de hoofdstad van Noord Holland heeft maar liefst 1.200 m2 oppervlakte. Gevestigd in de fabriekshal van een voormalige chocoladefabriek heeft deze vestiging een hele gezellige en authentieke sfeer.

Ben Viljoenstraat 1 – 2021 AA – Haarlem

Beest Boulders Den Haag

Gevestigd in “the globe” in Den Haag, direct gelegen naast het treinstation Den Haag Hollands Spoor. In hetzelfde pand zit Klimmuur Hollands Spoor. Alles voor de klimmer én boulderaar onder 1 dak!

Waldorpstraat 15 F – 2521 CA – Den Haag