Bedrijven
Groepsactiviteiten bij Klimmuur Amsterdam
Klimmen of boulderen is een sport waarbij wederzijds vertrouwen erg belangrijk is de Klimmuur faciliteert dan ook op maat gemaakte bedrijfsuitjes en andere groepsactiviteiten waar veiligheid, plezier, vertrouwen en teambuilding centraal staan. Het doel van deze uitjes: samen naar de top! Onze instructeurs begeleiden jullie stap voor stap naar een hechter team, terwijl jullie elkaar uitdagen. Een uitje om nooit te vergeten!
Klim- of boulderbeleving
Klimbeleving
De klimbeleving is een uitgebreide groepsactiviteit. Anderhalf uur lang staan onze gecertificeerde kliminstructeurs tot jullie dienst om jullie alle facetten van het klimmen bij te brengen. Daarnaast worden er uitdagende opdrachten gegeven om beter te leren klimmen en plezier met elkaar te bevorderen. Doordat vertrouwen, goede communicatie, en wederzijdse aanmoediging centraal staan, is een bijzondere ervaring gegarandeerd! De één zekert terwijl de ander klimt. Iedereen vervult een waardevolle rol tijdens deze klimbeleving, wat zorgt voor een uniek samenspel van het team. Ieder lid van het team krijgt van ons een klimgordel en klimschoenen aangemeten zodat ze als echte klimmers de wand op gaan. 

Boulderbeleving
Liever klimmen zonder touw? Dat kan! Bij het boulderen zijn muren maximaal 4,5 meter hoog, en is een beveiligingstouw dus niet nodig. Je klimt namelijk ook nog altijd boven een dikke valmat. Het team krijgt uitleg over veiligheid, balans, kracht en vertrouwen. En ook hier staat plezier voorop. Elkaar motiveren en stimuleren om nog één route te bedwingen of een moeilijkere boulderroute in te stappen maakt deze beleving een leuke uitdaging voor het hele team. Ieder lid van het team krijgt van ons klimschoenen aangemeten zodat ze als echte boulderaars de wand op gaan. 

Offerte op maat
Ook een offerte op maat is mogelijk! Hieronder staan diverse mogelijkheden om je activiteit passend te maken naar jou wens.

Koffie en borrel
Start de vergadering met een heerlijk kopje koffie! We hebben een warm welkom arrangement. Denk hierbij aan een heerlijk kopje koffie of thee met iets lekkers bij binnenkomst. Ook hebben wij verschillende borrel arrangementen inclusief drankjes. Let er wel op dat alcoholische dranken alleen toegestaan zijn na de activiteiten.

Lunch en diner
Na een intensieve en gezellige klim/boulder sessie is het tijd om de inwendige mens te versterken voor lunch en diner.

Actief vergaderen
Op zoek naar een niet-zo-standaard ruimte om te vergaderen? Liever actief vergaderen en spijkers met koppen slaan? In onze zeven vestigingen zijn verschillende vergaderruimtes beschikbaar. De één nog unieker dan de ander en allemaal geschikt om de meeting naar een hoger niveau te tillen. Brainstormen over het bereiken van de top of een kick-off met het gehele bedrijf? De ruimtes zijn beschikbaar van 5 tot en met 1000+ personen. Je kunt namelijk ook onze gehele locatie afhuren.

Alle locaties beschikken over gratis wireless internet. Mogelijkheden tot een beamer en een flipover zijn beschikbaar tegen een meerprijs.

Vestigingen

In welke vestiging wil je klimmen of boulderen?

Amsterdam Centraal

Onze vestiging in de hoofdstad van Nederland is een zeer uitgebreide, volledige en goed bezochte klimhal. Met voorklimwand, uitgebreide bouldermogelijkheden, buiten terras en een open dak!

Dijksgracht 2 – 1019 BS – Amsterdam

Haarlem

Klimmuur Haarlem is één van de eerste klimhallen die in Nederland geopend is en bestaat al sinds 1992! Haarlem is een hele grote en open klimhal met veel daglicht.

Spaarndamseweg 120 B – 2021 KA – Haarlem

Den Haag de Uithof

Klimmuur Den Haag de Uithof is de klimlocatie waar je binnen én buiten kunt klimmen! Met wanden tot wel 21 meter is de klimmuur super uitdagend voor beginner en gevorderde klimmer.

Jaap Edenweg 10 – 2544 NL – Den Haag

Den Haag Hollands Spoor

Klimmuur Den Haag – Hollands Spoor is een unieke klimhal in Nederland. We hebben een ontzettend gave klimwand met een gezellig team die jou voorziet van instructie en cursussen.

Waldorpstraat 15 – 2521 CA – Den Haag

Rotterdam

Vlak bij het Kralingse Bos staat Klimmuur Rotterdam, de enige echte klimhal van Rotterdam. Met een hoogte van 17.5 meter en 51 touwen is dit één van de grootste klimhallen van Nederland.

Prinsenlaan 910 – 3062 CT – Rotterdam

Het Lab Amsterdam

Deze vestiging in de hoofdstad van Nederland heeft maar liefst 1.500 m2 oppervlakte. Niet alleen hebben we uitgebreid aanbod boulder en trainingsmogelijkheden, maar ook een gezellig horecaplein en een chefkok in de keuken.

Transformatorweg 32 – 1014 AK – Amsterdam

De Fabriek Haarlem

Deze vestiging in de hoofdstad van Noord Holland heeft maar liefst 1.200 m2 oppervlakte. Gevestigd in de fabriekshal van een voormalige chocoladefabriek heeft deze vestiging een hele gezellige en authentieke sfeer.

Ben Viljoenstraat 1 – 2021 AA – Haarlem

Beest Boulders Den Haag

Gevestigd in “the globe” in Den Haag, direct gelegen naast het treinstation Den Haag Hollands Spoor. In hetzelfde pand zit Klimmuur Hollands Spoor. Alles voor de klimmer én boulderaar onder 1 dak!

Waldorpstraat 15 F – 2521 CA – Den Haag

Kennismakingsles

Maak kennis met sportklimmen
24,50 / 20,50
  • Leer klimmen en zekeren
  • Maximaal 1 uur instructie
  • Gratis door klimmen mits veilig

Kinderfeestje Klimmen

Een super spannend en leuk feestje
24,50
  • Met limonade
  • Optioneel met pannenkoeken
  • Per 3 kinderen 1 volwassene

Basiscursus Klimmen

Leer zelfstandig sportklimmen
99,- / 79,-
  • Leer de basis van het sportklimmen
  • Behaal zelfstandig klimcertificaat
  • Maand gratis klimmen na de cursus