193900325_170915648369624_3887427558803284237_n

Beest Boulders Rotterdam

Benthemplein 10
3032 CC Rotterdam

   openingstijden

  rotterdam@beestboulders.nl

 route

Like ons

Volg ons

de Fabriek, Beest en de Klimmuur
Boulderhal de Fabriek is onderdeel van een grotere familie! We werken samen met Beest Boulders en de Klimmuur. Bij de Klimmuur kun je indoor toprope klimmen, bij Beest Boulders kun je boulderen.

Het abonnement wat je afsluit bij de fabriek is ook geldig bij Beest Boulders en bij de Klimmuur-vestigingen waar je kunt boulderen.

Wil je toprope klimmen? Dan moet je een apart abonnement aanschaffen.

Vestigingen de Klimmuur en Beest Boulders

de Klimmuur

Klimmuur Centraal
Klimmuur Haarlem
Klimmuur Den Haag – de Uithof
Klimmuur Den Haag – Hollands Spoor
Klimmuur Rotterdam


Beest Boulders

Amsterdam – het lab
Amsterdam
Den Haag
Rotterdam
Leiden – coming soon

Beest Boulders Rotterdam

De nieuwste boulderhal van Rotterdam met fantastisch uitzicht over de stad! Beest Boulders heeft ruim 220 verschillende boulders verspreid over 4 verdiepingen! Er is genoeg variatie voor ieder niveau. De boulders worden wekelijks ververst zodat er altijd nieuwe boulders zijn om te ontdekken.Naast boulderen kan je ook terecht in onze uitgebreide trainingsruimte voor krachttraining of yogalessen.

Winkel en lounge
In onze uitgebreide winkel vindt je alles wat je nodig hebt voor je klim- en boulderactiviteiten. Voor persoonlijk advies en vragen over producten kan je altijd bij het personeel terecht!

Beest Boulders Rotterdam beschikt over een unieke lounge op 60 meter hoogte. Je kunt op de bovenste verdieping kijken naar boulderaars en genieten van het uitzicht over Rotterdam. Ook als je geen boulderaar bent, ben je welkom om te flexwerken. Bel of mail ons en vraag naar de mogelijkheden.