DSC00080

Techniektrainingen bij Beest Boulders

Vind hier de training die bij jou past! Voor zowel de starter als de gevorderde boulderaar bieden wij een passende cursus en/of training aan. Elke maand start er een nieuwe lessenreeks waar je je voor kunt inschrijven.
De cursussen en trainingen helpen je om een stevige basis te leggen voor je verdere ontwikkeling als boulderaar.

Hieronder ziet u een overzicht van onze trainingen

Basistechniek cursus
Trainingen
In deze cursus leer je de basistechnieken van het boulderen. Hierbij behandelen we onder andere: greep belasting, lichaamspositie, voetenwerk, effectief bewegen en nog veel meer! Alles wat je nodig hebt voor een stevige basis.

We werken in kleine groepen waardoor er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht en individuele wensen van de cursisten. Je hoeft geen boulderervaring te hebben om mee te doen aan deze cursus.

De cursus bestaat uit 3 lessen van 2 uur en kost €36,50 excl. entree. De cursus begint iedere eerste week van de maand. We verzoeken cursisten om bij de eerste les, minimaal een kwartier van te voren aanwezig te zijn. Reserveer via onderstaande knop!

   3 lessen van 2 uur

  Tot maximaal 10 personen (vanaf 16 jaar)

   36,50 per persoon, excl. entree

   Het LabDe Fabriek, Beest Boulders

Intermediate bouldertraining
DSC05953
De intermediate training is voor boulderaars van niveau 5B tot 6B. De trainingen zijn een combinatie van techniek en krachtopbouw. Zo behandelen we onder andere voetplaatsing, heel- en toe hooks, statisch en dynamisch boulderen én krijg je een tal aan oefeningen mee om ook na de trainingen je niveau te blijven verbeteren!

De training bestaat uit vier lessen van 2 uur en kost €36,50 excl. entree. Iedere eerste week van de maand starten de trainingen.*  Afhankelijk van de gekozen startdatum heb je iedere week op de zelfde dag en tijd training. We verzoeken je om bij de eerste les, minimaal een kwartier van te voren aanwezig te zijn. Reserveren doe je via de onderstaande knop!

   4 lessen van 2 uur

  Tot maximaal 10 personen (vanaf 16 jaar)

   36,50 per persoon, excl. entree

   Beest Boulders

Advanced bouldertraining
DSC06987-2
De advanced training is voor boulderaars van niveau 6A+ tot 6c+. Tijdens deze training stel je je eigen persoonlijke doel(en) en stel je met onze instructeur een trainingsschema samen.

De training bestaat uit vier lessen van 2 uur en kost €36,50 excl. entree. Afhankelijk van de gekozen startdatum heb je iedere week op de zelfde dag en tijd training. We verzoeken je om bij de eerste les, minimaal een kwartier van te voren aanwezig te zijn. Reserveren doe je via de onderstaande knop!  Afhankelijk van de gekozen startdatum heb je iedere week op de zelfde dag en tijd training. We verzoeken je om bij de eerste les, minimaal een kwartier van te voren aanwezig te zijn. Reserveren doe je via de onderstaande knop

*Let op: voor alle trainingen en cursussen geldt een minimaal aantal deelnemers. Bij onvoldoende deelnemers kan de training of cursus niet doorgaan en zal deze worden verplaats naar de volgende maand.

   4 lessen van 2 uur

  Tot maximaal 10 personen (vanaf 16 jaar)

   36,50 per persoon, excl. entree

   Beest Boulders

Mensen die dit interessant vinden, vinden dit ook interessant

Introductie Boulderen

Maak kennis met boulderen
15,50
  • Veiligheidsinstructie van boulderen 
  • Zelfstandig aan de slag
  • Inc. entree en schoenen

Introductie Boulderen jeugd

Gezellig en sportief uitje
13,-
  • Veiligheidsinstructie van boulderen
  • Per 3 kinderen 1 volwassenen
  • Inc. entree en schoenen

Kinderfeestje Boulderen

Een super spannend en leuk feestje
24,50
  • Inclusief limonade en pannenkoeken
  • duur 1,5 uur
  • Per 3 kinderen 1 volwassene