1

Scholen

Boulderhal de Fabriek biedt gymlessen aan voor de bovenbouw van het basisonderwijs, middelbaar en hoger beroepsonderwijs. Boulderen is laagdrempelig waardoor de leerlingen na een korte instructie meteen aan de slag kunnen. Super leuk! Boulderen is een nieuwe vorm van de klimsport en verzorgt voor iedereen een complete workout. Kracht, souplesse, maar ook intelligentie en doorzettingsvermogen komen aan bod voor de leerlingen!

De prijs voor het boulderen met scholen is € 6,50 per leerling per uur met een starttarief van € 130,- per uur. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Schoolgroepen

Lees hier alles over het boulderen met schoolgroepen
20190812_155155
Lesprogramma
Bij boulderhal de Fabriek laten wij leerlingen graag spelenderwijs kennismaken met de veelzijdigheid van het boulderen. Denk hierbij aan: kracht, balans, tactiek, vertrouwen, doorzettingsvermogen en coordinatie! Na een korte instructie kunnen de leerlingen snel aan de slag onder toeziend oog van onze ervaren instructeurs. Gedurende de les geven we tips en tricks en leren de leerlingen snel de hoogte te overwinnen.
20211229_105231
Meer lessen

Schoolgroepen kunnen ook meerdere lessen volgen om zich verder te verdiepen in het boulderen. Hierbij gaan we dan aan de slag met klimtechniek en een hoop uitdagingen. Het is ook mogelijk om de boulderlessen af te wisselen met klimlessen in Klimmuur Haarlem. Hoe gaaf is dat?

 

 

20211229_103002
Prijzen en offerte aanvragen

Wil je kennis maken met boulderen?
Boek dan een kennismakingsles

 1-2 uur

10-18 jaar

6,50 per leerling per uur / starttarief van € 130,- per uur

 Haarlem, Hoofddorp

Niet gevonden wat je zocht?

Neem een kijkje bij één van onze andere producten

Introductie Boulderen

Maak kennis met boulderen
16,50 / 14,50
  • Veiligheidsinstructie van boulderen 
  • Zelfstandig aan de slag
  • Inclusief entree en schoenen

Basiscursus Boulderen

Leer de basis technieken!
45,00
  • Leer de basis van het boulderen
  • 3 lessen van 2 uur
  • Veel klimtechnieken, tips and tricks

Neem contact op

Stuur een e-mail naar de vestiging