Trainingen

Techniektrainingen bij Boulderhal Het Lab

Vind hier de training die bij jou past! Voor zowel de starter als de gevorderde boulderaar bieden wij een passende cursus en/of training aan. Elke maand start er een nieuwe lessenreeks waar je je voor kunt inschrijven, maar er zijn ook wekelijkse inloop lessen.
De cursussen en trainingen helpen je om een stevige basis te leggen voor je verdere ontwikkeling als boulderaar.

Naast de diverse trainingen en cursussen bieden wij ook Yoga en Fysiotherapie aan!

Hieronder ziet u een overzicht van onze trainingen

Alpha course, niveau 3 t/m 5b
Deze basiscursus is geschikt voor iedereen die net gestart is met boulderen of juist wil gaan starten! Door de drie achtereenvolgende lessen leer je alles wat je nodig hebt om een goede basis te leggen voor het boulderen. Je leert onder andere over: blessurepreventie, efficiënt en inefficiënt bewegen, lichaamspositie, voetenwerk, dynamiek en nog veel meer. Kortom, in deze cursus kijken we naar wat gedaan kan worden om verder te komen op ieders eigen niveau. Deze cursus geeft je de handvatten om een volgende stap te maken!

   3 lessen van 2 uur

  Tot maximaal 10 personen (vanaf 16 jaar)

   36,50 per persoon, excl. entree

   Het Lab, De Fabriek, Beest Boulders

LAB-projects, niveau 3t/m 5b
Trainingen
Lab projects is een inloop techniekles waar alle startende boulderaars veel van leren! Deze losse lessen zijn erg geschikt voor iedereen die twijfelt over de basiscursus (Alpha course) of geschikt voor iedereen die kleine tips wil voor specifieke boulders. De instructeur helpt door je specifieke tips te geven bij jou boulders, zodat je net dat stapje hoger kunt boulderen!

Deze lessen zijn geschikt voor iedereen die het groene (niveau 3), blauwe (niveau 4) of zwarte (niveau 5a-5b) circuit klimmen.

  Wekelijks

  Tot maximaal 10 personen (vanaf 16 jaar)

   5,- per persoon, excl. entree

   Het Lab

Beta course, niveau 5b t/m 6b

Tijdens deze cursus zoeken we echt naar iedere individuele ontwikkel punten. Immers; hoe verder je al ontwikkeld bent, hoe meer maatwerk er vereist is.

Klimtactieken, een introductie over trainingsopbouw, diverse klimtechnieken verder uitgewerkt; en ook hier natuurlijk; blessures voorkomen.

De cursus betreft 3 lessen van 2 uur en de kosten bedragen €39,50 excl. entree.
De cursus begint elke eerste donderdag van de maand om 20:00 tot 22:00 uur, handig om minimaal een kwartier van te voren bij de eerste les aanwezig te zijn.

   3 lessen van 2 uur

  Tot maximaal 10 personen (vanaf 16 jaar)

   39,50 per persoon, excl. entree

   Het Lab

Gamma course, vanaf niveau 6b
Merk je dat je je plateau hebt bereikt? En wil je graag beter en sterker boulderen? Doe mee met de Gamma cursus. Tijdens deze trainingscursus stel je je eigen persoonlijke doel en stel je een persoonlijk trainingsschema samen. Tijdens deze cursus zoeken we echt naar iedere individuele ontwikkel punten. De cursus start om de 2 maanden op donderdag. De les is van 18:00-20:00 en de kosten zijn €98,- exclusief entree. 

   8 lessen van 2 uur

  Tot maximaal 10 personen (vanaf 16 jaar)

   98,- per persoon, excl. entree

   Het Lab

Yogalessen
Trainingen
Tijdens de yogalessen wordt er gewerkt aan lenigheid, ademhaling en je core. De lessen zijn voor elk Boulder niveau geschikt. De yoga is verdeeld in losse lessen waar je je wekelijks voor kunt opgeven.

De yogalessen starten elke dinsdag en woensdag van 19:00 tot 20:00. De kosten zijn €5,- excl. Boulderentree. Reserveren is verplicht.

  Wekelijks

  Tot maximaal 10 personen (vanaf 16 jaar)

   5,- per persoon

   Het Lab

Fysiotherapie
Elke maandag is onze huisfysiotherapeut Marvin er voor een gratis inloopspreekuur. Tussen 19:00 en 21:00 kun je hem aanspreken met al je vragen. Heb je een blessure die je ervan weerhoudt om je doelen te behalen of wil je persoonlijk advies voor het optimaliseren van je training?

Vraag het op de maandag in het Lab aan Marvin van EXRET (extreme sports, revalidatie en training). Voor meer informatie klik op onderstaande link.

  Wekelijks

   Individueel

   Het Lab

Wellicht vind je dit ook interessant

Introductie Boulderen

Maak kennis met boulderen
15,50
  • Veiligheidsinstructie van boulderen 
  • Zelfstandig aan de slag
  • Inc. entree en schoenen

Introductie Boulderen jeugd

Gezellig en sportief uitje
13,-
  • Veiligheidsinstructie van boulderen
  • Per 3 kinderen 1 volwassenen
  • Inc. entree en schoenen

Kinderfeestje Boulderen

Een super spannend en leuk feestje
24,50
  • Met limonade
  • Optioneel met pannenkoeken
  • Per 3 kinderen 1 volwassene