Bedrijven
Groepsactiviteiten bij Het Lab Amsterdam
Het Lab biedt een breed scala aan mogelijkheden voor u op zakelijk gebied. Zo kan een prettige lichte en ruime vergaderruimte gehuurd worden, op een unieke en interessante plek. Ook kan gebruik gemaakt worden van onze keuken: we hebben een uitgebreide menukaart en op aanvraag kunnen er ook andere gerechten worden besteld.

Verder bieden wij ook fijne werkplekken voor flexwerkers, we hebben heerlijke koffie.

De sportfaciliteiten zelf (de boulderhal) zijn uitermate geschikt voor een bedrijfsuitje: sportieve en actieve bezigheden kunnen goed gecombineerd worden met relaxen, kletsen en lekker eten en drinken. De ruimte is sfeervol met gezellige zithoekjes, banken, tafeltjes, een bar en een zithoek met een open haard. Mocht er ook nog een lezing/speech/overleg tussendoor plaatsvinden, dan kan dat in onze Multi ruimte die geïntegreerd is in de rest van de sporthal.

Boulderbeleving
De boulderbeleving is speciaal voor bedrijfsgroepen, of vrijgezellenuitjes vanaf 6 personen. Tijdens de boulderbeleving krijg je 1,5 uur les met uitleg over techniek, veiligheid en vertrouwen bij het boulderen. Je leert door middel van verschillende uitdagingen en samenwerkingsopdrachten, efficiënt gebruik te maken van je energie en van elkaar te leren. Uiteraard staat plezier voorop en we moedigen we het team aan dat ze elkaar motiveren en stimuleren.

Durven jullie de boulderbeleving aan?  Boek dan een boulderbeleving voor €24,50 per persoon. Het team zal 1,5 uur instructie krijgen van een getrainde instructeur, enthousiastelingen kunnen hierna gratis doorgaan. De huur van klimschoenen is inbegrepen.

Basis vergaderarrangement
Op zoek naar een toffe unieke vergaderlocatie? In Het Lab Amsterdam hebben we een ruime vergaderruimte van 60 vierkante meter die gehuurd kan worden voor diverse activiteiten zoals vergaderen, workshops, yogalessen, presentaties of bedrijfsuitjes.

We beschikken over draadloos internet, daarnaast is een beamer en een flipover bij te huren. De vergaderruimte heeft prettig daglicht en daarnaast uitzicht over de boulderruimte. Een inspirerende en verrassende plek!
Snel een vergadering boeken? Boek dan onze vergaderzaal voor minimaal 4 uur. Deze prijs is exclusief drankjes of lunch. Er is mogelijkheid om dit bij te boeken.

Offerte op maat
Ook een offerte op maat is mogelijk! Hieronder staan diverse mogelijkheden om de vergadering passend te maken naar jou wens.

Koffie en borrel
Start de vergadering met een heerlijk kopje koffie! We hebben een warm welkom arrangement. Denk hierbij aan een heerlijk kopje koffie of thee met iets lekkers bij binnenkomst. Ook hebben wij verschillende borrel arrangementen inclusief drankjes. Let er wel op dat alcoholische dranken alleen toegestaan zijn na de activiteiten.

Lunch en diner
Bij Het Lab kun je terecht voor een heerlijke lunch of een diner. Tijdens een vergadering of activiteit kunt u kiezen voor onze ‘Lunch’ of onze ‘Luxe lunch’.

Wellicht vind je dit ook interessant

Introductie Boulderen

Maak kennis met boulderen
15,50 / 13,-
  • Veiligheidsinstructie van boulderen 
  • Zelfstandig aan de slag
  • Inc. entree en schoenen

Lab Alpha Course

De basis technieken onder de knie krijgen?
36,50
  • Leer de belangrijkste technieken
  • 3 lessen van 2 uur
  • Exclusief entree

Kinderfeestje Boulderen

Een super spannend en leuk feestje
24,50
  • Met limonade
  • Optioneel met pannenkoeken
  • Per 3 kinderen 1 volwassene