20211229_104617 (1)

Boulderen

Boulderen is een spectaculaire vorm van klimmen, waarbij er geklommen wordt tot maximaal 4,5 m. Als je valt, val je op een dikke mat. Boulderen is voor iedereen.

 reserveer een dagkaart

 vanaf 6 tot 99 jaar, tot 12 jaar onder begeleiding van een volwassene

 Haarlem, Hoofddorp

Boulderen
Boulderen is een explosieve en spectaculaire manier van klimmen. Je beklimt letterlijk een rotsblok. Omdat er in Nederland geen rotsblokken zijn, boulderen we op boulderwanden met een maximale hoogte van 4,5 meter. De “boulders” zijn puzzels die je oplost met techniek, kracht en denkwerk. Anders dan bij klimmen heb je bij boulderen geen touw en klimgordel nodig.

Dikke valmatten onder de boulders zorgen voor de veiligheid. Naast de gezonde uitdaging die boulderen biedt is het ook nog eens onwijs sociaal! Moedig elkaar aan tijdens het boulderen en puzzel samen naar oplossingen om de boulders te halen. Het sociale karakter van de sport en de behulpzame community maken de sfeer in onze boulderhallen super gezellig en open voor iedereen!

Nog nooit geboulderd?
Volg dan een introductieles, te reseveren via de bovenstaande link. Je betaald hiervoor alléén je entree en schoenen, de introductie krijg je er van ons gratis bij!

Reserveren is verplicht voor groepen van meer dan 6 personen. Boulderen is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar, maar kinderen moeten tot 12 jaar onder actieve begeleiding van een volwassene boulderen.

Waar kun je boulderen?
Sinds 2019 zijn wij zijn gestart met De Fabriek in Haarlem. Hier naar hartenlust boulderen, shoppen in de riante winkel en genieten van de gezelligheid.  Daarnaast hebben we sinds 2021 ook een prachtige hal geopend in Hoofddorp ben je uitgespeeld in Haarlem dan kan je hier naar hartenlust komen boulderen en genieten van de gezelligheid.

Vestigingen

In welke vestiging wil je boulderen?

Boulderhal de Fabriek - Hoofddorp

Deze vestiging in de hoofdstad van de Haarlemmermeer heeft een oppervlakte van 1100 m2 en een vrije hoogte van 5.5 meter. Een super gezellige hal voor iedereen!

Graftermeerstraat 40 – 2131 AC – Hoofddorp

Boulderhal de Fabriek - Haarlem

Deze vestiging in de hoofdstad van Noord Holland heeft maar liefst 1.200 m2 oppervlakte. Gevestigd in de fabriekshal van een voormalige chocoladefabriek heeft deze vestiging een hele gezellige en authentieke sfeer.

Ben Viljoenstraat 1 – 2021 AA – Haarlem

Dagkaarten

Reserveer je bouldersessie
  • Voor ervaren boulderaars
  • Betaal NIET voor de reservering enkel je entree
  • GEEN abonnement? kies dagkaart
  • WEL een abonnement  of strippenkaart? kies dagkaart met abonnement

Introductie Boulderen

Maak kennis met boulderen
15,75 / 13,25
  • Veiligheidsinstructie van boulderen 
  • Zelfstandig aan de slag
  • Inclusief entree en schoenen

Basiscursus Boulderen

Leer de basis technieken!
45,-
  • Leer de basis van het boulderen
  • 3 lessen van 2 uur
  • Veel klimtechnieken, tips and tricks