Bedrijven
Boulderbeleving
Sinds 2017 heeft De Klimmuur zich uitgebreid met drie bouldermuren. Het Lab Amsterdam, De Fabriek in Haarlem en Beest Boulders in den haag  zijn speciaal ingericht op de populaire sport boulderen. Ook onze andere klimlocaties zijn voorzien van een bouldergedeelte. Muren tot maximaal 4,5 meter worden beklommen zonder touw! De boulderroutes zijn gerangschikt op niveau, waardoor de groepsactiviteit voor iedereen geschikt is. Tijdens de boulderbeleving krijgen jullie een uitleg over veiligheid, balans, kracht en vertrouwen, ook hier staat plezier voorop. Elkaar motiveren en stimuleren om nog één route te bedwingen of juist een moeilijkere boulderroute te klimmen verwachten wij van het hele team.

Willen jullie deze boulderbeleving ondergaan voor €24,50 per persoon? Reserveer direct bij een van onderstaande vestigingen. Ongeveer 1,5 uur is het team bezig met het boulderen. Enthousiastelingen kunnen hierna gratis doorgaan.

Vestigingen

In welke vestiging wil je een bulderbeleving volgen?

Het Lab Amsterdam

Onze eerste hal die volledig gericht is op het boulderen. Deze vestiging in de hoofdstad van Nederland heeft maar liefst 1.500 m2 oppervlakte. Met de uitgebreide boulder en trainingsmogelijkheden kom je natuurlijk al aan je trekken, maar met het gezellige horecaplein, de kidszone en de winkel is het plaatje compleet.

De Fabriek Haarlem

Onze tweede hal die volledig gericht is op het boulderen. Deze vestiging in de hoofdstad van Noord Holland heeft maar liefst 1.200 m2 oppervlakte. Gevestigd in de fabriekshal van een voormalige chocoladefabriek heeft deze vestiging een hele gezellige en authentieke sfeer.

Beest Boulders Den Haag

Onze derde en nieuwste boulderhal is gevestigd in “the globe” in Den Haag, direct gelegen naast het treinstation Den Haag Hollands Spoor. Onze nieuwste locatie is goed bereikbaar met het ov én de fiets. Ook is er voldoende parkeergelegenheid rondom The Globe. Gevestigd in hetzelfde pand zit de Klimmuur Hollands Spoor. Alles voor de klimmer én boulderaar onder 1 dak!

Amsterdam Centraal

Onze vestiging in de hoofdstad van Nederland is een zeer uitgebreide, volledige en goed bezochte klimhal. Met uitgebreide boulder en klimmogelijkheden kom je natuurlijk al aan je trekken, maar met de extra voorklimwand, de horeca, de winkel en met name het open dak is het plaatje compleet.

Den Haag De Uithof

Klimmuur Den Haag de Uithof is de klimlocatie waar je binnen én buiten kunt klimmen! Met wanden tot wel 21 meter is de klimmuur super uitdagend voor beginner en gevorderde klimmer.

Rotterdam

Vlak bij het Kralingse Bos staat Klimmuur Rotterdam, de enige echte klimhal van Rotterdam. Met een hoogte van 17.5 meter en 51 touwen is dit één van de grootste klimhallen van Nederland.