trainingen
Basis techniek training
Heb je je K2 of K3 klimbewijs en kun je wel wat techniektips gebruiken om een hoger klimniveau te bereiken? Dan is deze training voor jou!

Voor wie is deze training?
Deze training is bij uitstek geschikt voor klimmers die tegen allerlei vragen aanlopen met betrekking tot het verbeteren van hun techniek. Deze training is bedoeld voor de beginnende klimmer met een niveau t/m 5c. Een klimpartner is niet noodzakelijk, sluit gezellig aan!

Wat leer je?
We behandelen onder andere voetplaatsing, balans, indraaien, lichaamszwaartepunt, diagonaal en frontaal klimmen. Ook mentale aspecten als inlezen, tactiek en overwinnen van angst komen aan bod.

Prijs: €36,50 voor 4 lessen; dit is excl. entree en eventuele materiaalhuur.

Vestigingen

In welke vestiging wil je de basis techniek training volgen?

Amsterdam Centraal

Onze vestiging in de hoofdstad van Nederland is een zeer uitgebreide, volledige en goed bezochte klimhal. Met uitgebreide boulder en klimmogelijkheden kom je natuurlijk al aan je trekken, maar met de extra voorklimwand, de horeca, de winkel en met name het open dak is het plaatje compleet.

Den Haag De Uithof

Klimmuur Den Haag de Uithof is de klimlocatie waar je binnen én buiten kunt klimmen! Met wanden tot wel 21 meter is de klimmuur super uitdagend voor beginner en gevorderde klimmer.