KidsFabriek

 

Voor de kleinste boulderaars van 7 tot 9 jaar zijn er verschillende trainingen per week. De trainingen duren één uur en worden gegeven door onze enthousiaste trainers. Tijdens de les wordt er op een speelse manier de beginselen van het boulderen aangeleerd via spelvormen en oefeningen.

 

De KidsFabriek trainingen zijn altijd gezellig. Samen puzzelen op een boulder, naar elkaar kijken hoe die ander het doet en van elkaar leren. Iedereen kan aan de slag op zijn/haar eigen niveau en krijgt persoonlijke begeleiding van de trainers.

 

We hanteren een maximum van 8 kinderen per groep om de aandacht en kwaliteit van de trainingen hoog te houden.

 

 

Kids trainingsrooster

DagWoensdagWoensdagZaterdagZaterdagZaterdagZaterdagZaterdagTijd13:30-14:3015:00-16:00 (vanaf februari)09:00-10:0010:30-11:3012:00-13:0013:30-14:3015:00-16:00

Alle uitvallende lessen kunt u terugvinden op onze trainingsagenda en op de infoborden KidsFabriek in de Fabriek.

 

 

Proefles?

Wil je een keer meedoen met een van onze trainingen? Boek dan een proefles! Deze proefles kost € 6,50 en is inclusief klimschoenen.

 

Proefles boeken

 

 

Lid worden van de Kidsfabriek

Meld je hier aan om geplaatst te worden in een van onze groepen. Je kunt je voorkeur voor groepen en tijden aangeven, zodat we daar rekening mee kunnen houden.

 

Lid worden

 

 

Als de groepen vol zitten dan wordt uw kind op de wachtlijst geplaatst en nemen wij direct contact met u op zodra er een plaats beschikbaar is.

 

Klimmen bij de KidsFabriek gaat op een automatisch maandincasso abonnement  Uw kind klimt 1x per week in een vaste groep en krijgt daarnaast onbeperkte entree om vaker te komen boulderen.

 

 

Incasso Abonnement

 

Vanaf 10 jaar mag je instromen bij de trainingen van de JeugdFabriek.

 

 

Alvast veel boulder-plezier en tot ziens bij de Fabriek!