JeugdFabriek

 

Boulderhal de Fabriek biedt diverse boulder trainingen aan voor alle enthousiaste jeugd die graag boulderen als sport willen beoefenen. De trainingen zijn geschikt voor de leeftijden 10 tot 18 jaar.

 

Tijdens de training krijg je begeleiding van een ervaren trainer en train je samen met leeftijdsgenoten. Wij bieden één of meerdere keren per week trainingen aan waarbij er diverse groepen zijn voor de leeftijden 10-14 jaar en 14-18 jaar.

 

Daarnaast bieden wij diverse doorstroommogelijkheden aan voor de fanatieke boulderaars, waaronder een gevorderde groep en de wedstrijdgroep.

 

We hanteren een maximum van 10 kinderen per groep om de aandacht en kwaliteit van de trainingen hoog te houden.

 

 

Jeugd trainingsrooster

DagMaandagDinsdagVrijdagZaterdagZaterdagZaterdagGroepBasis Instroom (10-14jr)Gevorderd (op uitnodiging)Wedstrijdgroep (op uitnodiging)Basis Instroom (10-14jr)Basis Instroom (10-14jr)Basis Instroom (10-18jr)Tijd16:30-18:00 (vanaf februari)17:00-19:0019:00-21:0011:00-12:3013:00-14:3015:00-16:30

 

Alle uitvallende lessen kunt u terugvinden op onze trainingsagenda en op de infoborden JeugdFabriek in de Fabriek.

 

Proefles?

Wil je een keer meedoen met een van onze trainingen? Boek dan een proefles! De proefles kost € 8,50 euro en is inclusief klimschoenen.

 

Proefles boeken

 

Lid worden van de JeugdFabriek

Als de proefles is bevallen dan kan je geplaatst worden bij één van onze jeugdgroepen  afhankelijk van het aantal beschikbare plekken in de bestaande groepen en je leeftijd.

Als de groepen vol zitten dan wordt je op de wachtlijst geplaatst en nemen wij direct contact met je op zodra er een plaats beschikbaar is.

 

Lid worden

 

Meedoen aan de JeugdFabriek is gebaseerd op een abonnement op automatisch incasso. Daarvoor kan je één keer of meerdere malen in de week meedoen met de jeugdtraining en je hebt daarmee onbeperkte toegang tot de boulderhal, dus je kan zo vaak komen als je wilt!

 

Incasso abonnement

 

 

Ben je jonger dan 10 jaar? Kijk dan even bij de KidsFabriek training.

 

Alvast veel boulder-plezier en tot ziens bij de Fabriek!