Voorwaarden incasso abonnement jeugd

 

Mee trainen bij onze KidsFabriek of JeugdFabriek is op basis van een automatisch incasso maand abonnement.

 

KidsFabriek

1x training per week, onbeperkte entree, € 33,50 p/maand

 

JeugdFabriek

1x training per week, onbeperkte entree, € 43,50 p/maand

 

JeugdFabriek

2x training per week, onbeperkte entree, € 48,00 p/maand

 

Tijdens schoolvakanties en bijzondere vrije dagen zijn er geen trainingen. Kijk in onze trainingsagenda voor het complete overzicht.

 

 

Voorwaarden van het abonnement

De minimale looptijd van het abonnement is 1 maand en de opzegtermijn is 1 maand. Zorg er voor op tijd aan te geven dat u het abo wilt stopzetten ivm de opzegtermijn van 1 maand om niet voor onnodige kosten te komen staan.

 

Tijdens de vakanties lopen de incasso’s gewoon door. Bij het vaststellen van het tarief is er rekening gehouden met het aantal trainingen op jaarbasis met daarnaast de mogelijkheid om onbeperkt te boulderen door de hele week heen. Door deze toegevoegde waarde kan het abo niet gestopt worden tijdens de vakanties.

 

Het opzeggen van dit abonnement dient altijd via de mail gedaan te worden. Stuur een mail naar incasso@boulderhaldefabriek.nl. U krijgt dan een bevestiging van de opzegging.

 

 

Extra's bij het abonnement

Boulderhal de Fabriek is het zusje van Klimmuur Haarlem, daarom zult u bij de extra’s ook extra’s vinden als u wilt klimmen bij Klimmuur Haarlem.

 

  • Naast de training heeft uw kind onbeperkte toegang in alle vestigingen van de Klimmuur. Het abo is dus ook geldig als gratis entree in Klimmuur Haarlem, die zich op 112 meter van de Fabriek bevindt! En ook leuk eens te gaan boulderen in ons zusje boulderhal het Lab bij Amsterdam Sloterdijk.

  • Als uw kind zijn of haar verjaardag bij Klimmuur Haarlem wil vieren, betaal je niet voor uw kind (de jarige) maar alleen voor de andere deelnemers! Helaas is een kinderfeestje in de Fabriek niet mogelijk.

  • Uw kind krijgt 10% korting in onze winkel, dus mocht uw kind eigen klimschoenen en spullen willen aanschaffen, dan helpen we jullie graag in de winkel.

  • Als ouders willen leren zekeren en klimmen in Klimmuur Haarlem om de status K2 te behalen, (zelfstandige klimmer) kunnen ze zich aanmelden voor de basiscursus klimmen met 50% korting.

 

Door deze cursus te volgen, kunt u op een goedkope manier de status halen waarmee u uw kind mag zekeren, zodat u niet steeds een kennismakingsles hoeft te betalen als u samen met uw kind wilt klimmen in Klimmuur Haarlem.

 

De basiscursus kost normaal € 99 exclusief klimmuurpas € 5,-. U kunt de cursus volgen voor € 49,50 exclusief klimmuurpas van € 5,-.

 

Na de cursus krijgt u ook een gratis maand klimmen van ons om lekker veel te oefenen en zelf klimmen. Wilt u dit? Stuur dan een mail aan info@boulderhaldefabriek.nl dan zorgen we ervoor dat de korting bij les één toegepast wordt!