Groepen

 

Boulderen met groepen

Bij boulderhal de Fabriek zijn er diverse opties om met een groep te komen boulderen. Van schoolgroepen tot bedrijfsuitjes, er is veel mogelijk!

 

 

Volwassenen

Boulderhal de Fabriek is de ideale locatie om met een groep vrienden, familie of collega’s te komen boulderen. Of je nu met een klein groepje wilt komen of met een grote groep met volledig verzorgde catering, alles is mogelijk voor ons. Voor groepen volwassenen bieden we de introductie boulderen (een korte introductie in de sport en dan snel zelf aan de slag) voor € 15,- per persoon. Neem soepel zittende kleding mee en schone, stevige sportschoenen zonder zwarte zool.

 

 

Kinderfeestjes

Helaas is er geen mogelijkheid voor het organiseren van een kinderfeestje bij boulderhal de Fabriek. Voor kinderfeestjes verwijzen we u naar Klimmuur Haarlem (spaarndamseweg 120 B, 2021 KA Haarlem). Veel plezier!

 

 

Scholen

Boulderhal de Fabriek biedt gymlessen aan voor de bovenbouw van het basisonderwijs, middelbaar en hoger beroepsonderwijs. Boulderen is laagdrempelig waardoor de leerlingen na een korte instructie meteen aan de slag kunnen. Super leuk! Boulderen is een nieuwe vorm van de klimsport en verzorgt voor iedereen een complete workout. Kracht, souplesse, maar ook intelligentie en doorzettingsvermogen komen aan bod voor de leerlingen!

 

De prijs voor het boulderen met scholen is € 6,50 per leerling per uur met een starttarief van € 130,- per uur. Neem contact met ons op voor meer informatie.