Competitie

 

ResultatenKlik op een periode voor een uitgebreid overzicht.  2020Januari - februari 2019Uitslag seizoen "18-"19November - decemberSeptember - oktober Ben je helemaal enthousiast over boulderen en wil je een stapje verder? Doe dan gezellig en laagdrempelig mee met onze lokale bouldercompetitie! Elke twee maanden maken we zo'n 45 verse boulders voor jullie variĆ«rend in niveau van 3 t/m 7c in de kleuren paars en oranje. Kortom, iedereen kan mee doen! En meedoen is nou eenmaal belangrijker dan winnen. :-)

 

Probeer zoveel mogelijk boulders te toppen in die twee maanden en zorg dat je jouw concurrenten achter je laat. Totaal zijn er zes competitierondes per jaar. Hiervan tellen we jouw vijf beste resultaten bij elkaar op (je kunt dus een ronde missen door vakantie, blessure, enzovoort) en zo krijg je jouw eindresultaat. Wie zal er de beste boulderaar of boulderaarster van Haarlem worden??

 

In de boulderhal ligt een topo voor je klaar met alle competitieboulders er op, maar je kunt jouw resulaten ook in toplogger verwerken. De topo kun je in een map in de hal achterlaten zodat je de volgende keer verder kunt waar je gebleven bent!

 

We starten een competitieronde op de eerste zondag van de maand in januari, maart, mei, juli, september en november met een dagwedstrijd. Tien van de nieuwe boulders zijn dan speciaal gebouwd als wedstrijdboulder (start, zone en top grepen zijn dan gedefinieerd) en is de vraag in hoeveel pogingen je de zone en de top greep kunt halen. Deze boulders variƫren van niveau 5a t/m 7c ongeveer. Super leuk en gezellig om aan mee te doen!

 

Op deze kickoff dagen verloten we ook een mooie prijs! Je moet aanwezig zijn bij de verloting en mee gedaan hebben aan de afgelopen competitieronde om jouw naam in de hoge hoed te mogen doen en dus kans te maken op die mooie prijs! Regelmatig verloten we bijvoorbeeld een

paar klimschoenen. Hoe vet is dat!??

 

Hiernaast zie je een overzicht van de resultaten van de afgelopen competitie rondes.

 

Doe dus mee met de competitie! Tot snel in de boulderhal.